SHE Beauty Culture SHE Beauty Culture

Терапия за тяло "Кадифена Кожа"

Кожата ни се нуждае от грижи,без значение от сезона!

Вредните фактори като стреса,забързания начин на живот и честото подлагане на UV лъчи,водят до повяхнала и дехидратирана кожа.

Терапията "Кадифена Кожа" с ексфолиант и крем масло от захарна тръстика и ванилия,се грижи за вас,като кожата ви е видимо гладка и хидратирана,придобива сияен блясък и мекота,а тена е подобрен.

Насладете се на релаксиращата терапия,докато кожата ви регенерира!

Какво включва терапията - стъпки:

1.Ексфолиране на кожата с пилинг

Премахването на горния слой мъртви кожни клетки е процедура позната още от Древността.Чрез изтъркването на кожата се спомага за естествената и регенерация,подобряване на тена,подпомага се доставката на цени вещества до клетките.Освежаващите кристали на захарната тръстика и ванилия действат антиоксидантно на кожата,като я омекотяват и нежно ексфолират.

Ексфолиантът за тяло интензивно почиства и възобновява повърхностния слой на кожата,благодарение на ексфолиращия фект на кафявата захар.Човешката кожа се обновява непрекъснато.Образуват се нови клетки,които изтласкват към повърхността на кожата вече мъртвите клетки.Част от мъртвите клетки се отмива,но част от тях остава на повърхността и води до запушване на пори,възникване на неравности и влошаване на тена.
Ексфолиантът засилва кръвообръщението,дълбоко почиства ,има регенериращ ефект.

2.Почистване на тялото с топла вода.

3.След като тялото е добре ексфолирано,порите са отворени и кожата е подготвена за дълбоко проникване и усвояване на продукта.С масажни движения нанасяме крем маслото с екстракт от кафява захар и ванилия.

Крем маслото е с по-гъста и подхранваща консистенция.Естествените антиоксиданти и богатите,омекотяващи масла носят 24-часово овлажняване,придавайки вдъхновено усещане за комфорт и спокойствие.

Съставки и предимства:Семена на ванилия:ключови антиоксидиращи свойства.Масло от гроздови семки:съдържа пептиди(аминокиселини) и полифеноли (антиоксиданти).Скуалин:(извлича се от маслини) мощен източник на антиоксидиращо овлажняване.Витамин Е:овлажнява и спомага за предпазване на кожата от свободните радикали.

Продължителност на терапията - 90 мин
Цена - 55 BGN
гр. Варна, ул. "Генерал Столипин" No4
/Червен Площад/
тел.: +359 52 603800
моб.: +359 893 603800
office@she.bg
Работно време: ​Всеки ден от 9:30-20:00

© 2015 Всички права запазени Изработка на уеб сайт InterSoft