SHE Beauty Culture SHE Beauty Culture

Йонофореза или ултразвук с ампула по избор

За извършването на процедурата може да избирате между следните ампули:

- Витамин С - тонизиране, освежаване, изсветляване, подсилване на тъканите и регенериране на зрялата кожа. Веднага след процедурата виждате пробуждането на блясъка, възстановена кожна еластичност и стегнатост, изглаждането на фините бръчки.
- Колаген - за редуциране на фините бръчици и хидратация.
- Еластин - подходящ е за отпусната и дехидратирана кожа. Съдържа екстракт от морски колаген.
- Ретинол - един от най-важните витамини за кожата, мощно средство за борба с бръчките със силно антиоксидантно действие и регенериращ ефект. Съдържа чист ретинол, масло от соя, витамини Е и А, масло от жожоба, масло от кайсиеви ядки, екстракт от акация и др. Хидратира, подхранва кожата, изравнява тена. Има активно действие след 12 часа.
- Ампула "Моментален блясък" - богат на протеини комплекс с лифтинг ефект, който формира еластичен филм. Тази ампула е идеална основа за грим. Изключително подходяща е за поставяне преди официални поводи, защото създава моментален блясък на лицето.
- Ампула "Китайска мандарина" - дълбоко почистващи, ексфолиращи и адстригентни свойства, постига се идеална комбинация от почистване, освежаване, подхранване и стягане за всеки тип кожа. Подходяща за мазна кожа, т.к .екстрактът от китайска мандарина е специално селектиран за козметологията с цел намаляване отделянето на себум.
- Дълбок хидратант с лифтинг ефект - подходяща е за чувствителна кожа, хидратираща и с лифтинг ефект.
- Интензивна хидратация с хиалуронова киселина -изключително ефективна комбинация от хидратиращи компоненти с дълготраен ефект, съдържа хиалуронова киселина - естественият резервоар за вода. Подходяща за много суха, дехидратирана и увредена кожа.
- Ампула с коджикова киселина - има избелващ ефект и избистря, изключително подходяща при пигментация по лицето.
- Anti-age ампула - омекотява и хидратира зоната около очите, подходяща за всяка възраст.


Цена: 20 лв - 30 мин.