SHE Beauty Culture SHE Beauty Culture

Професионален грим

Ние от She Beauty Culture знаем колко е важен гримът при подготовката за важно събитие или когато искате да превърнете един обикновен ден в специален за Вас.

Разбираме също разликата между „професионален” и „любителски” грим, затова сме си поставили и покриваме високи критерии на работа и подхождаме индивидуално към предпочитанията на всеки клиент.

 

Ние не разделяме понятието професионалнален грим на „абитуриентски” или „сватбен”, защото перфектният професионален грим не влиза в конкретни предварително определени рамки, а е този, който е най-подходящ за Вас, и зависи от различни фактори:

 - Чертите на лицето Ви

 - Индивидуалните Ви предпочитания

 - Цялостния стайлинг за събитието

 - Конкретния повод – вечерно или дневно събитие, фотосесия, телевизионна изява и т.н.

Цена на пробен грим - 30 лв

Цена на официален грим 60 лв.

 

Най-често задавани въпроси, свързани с професионалния грим:

 

Задължителен ли е пробният грим?

 

Не, пробният грим не е задължителен, но при по-специален повод като бал или сватба е препоръчителен. За постигане на оптимални резултати и за да сте максимално спокойни, е добре да отделите време за предварителна среща с нашия професионален гримьор.

 

Колко време предварително е добре да се направи пробен грим?

 

Няма точно определен период за пробен грим и все пак, ако има възможност е добре срещата с гримьора да се осъществи поне 3 седмици преди важното събитие. Така и двете страни ще бъдат спокойни, че има достатъчно време, а също така могат да се назначат някои допълнителни козметични процедури, ако има нужда.

 

 

Притеснявам се, че кожата ми не е идеална или умората и стреса са оставили своя отпечатък, това ще попречи ли на добрия грим?

 

Няма от какво да се притеснявате, с професионални продукти и добри умения, всеки гримьор може да придаде на кожата ви перфектен вид и да прикрие всякакви несъвършенства. Ако все пак говорим за по-сериозни проблеми и специално събитие, е добре да има предварителна среща, на която да се обсъди най-подходящия начин на действие.

 

Как да подготвя кожата си за грима?

 

Ако става дума за специално събитие и целта е всичко да се случи по-експедитивно, то е добре лицето и устните да са добре почистени (ексфолирани) и с нанесен обичайния крем, около 30 минути преди започването на грима.

 

Имам желание за професионална фотосесия след поставянето на грима. Можете ли да съдействате за това?

 

Разбира се. При желание от Ваша страна, можем да ангажираме професионални фотографи, с които работим и да организираме специална фотосесия на избрана локация или студио, да се погрижим освен за грима, за прическата и цялостната визия.

 

Предлагате ли специални цени за булки и абитуриенти?

 

Да, предлагаме специални пакети за булки и абитуриенти, както  и  отстъпки за близките в деня на събитието.

 

Ще се радваме да се свържете с нас за всякакви други запитвания относно нашите услуги!