SHE Beauty Culture SHE Beauty Culture

Попълване на бръчки с Филъри

Филъри за увеличаване на устни и борба с бръчките
 
Днес пачият крак около очите, вдълбалите се назолабиални бръчки или сърдитата бръчка между веждите вече могат да бъдат инжектирани и попълнени механично. Това се постига чрез един от най-модерните методи в естстичната медицина, при който се използва специален попълващ материал с цел заличаване на бръчките и изглаждане на кожата.


Методът:
Така нареченият метод “филър” /от англ. Fill/, представлява пълнител-инжекция, с помощта на която в кожата се инжектира специфичен материал. Най-често използван “пълнеж” в практиката е хиалуроновата киселина. Тази прозрачна, подобна на желе субстанция, се понася особено добре от кожата, защото самата тя я съдържа.Въведена в проблемната зона, хиалуроновата киселина се свързва с молекулите вода и изпъва бръчките на основата на млечна киселина /new fill/. Той успешно заличава както фини, така и по-дълбоки бръчки и белези по лицето. Тъи като на практика хиалуроновата киселина е натурална захар която се съдържа в живите клетки, тя помага на кожата да поддържа своя обем като привлича и задържа водата в съотношение хиляди пъти по голямо от собственото си тегло. С времето, слънчевата светлина, естествения процес на стареене и други фактори предизвикват намаляването на количеството хиалуронова киселина, това води до намаляване обема на кожата и появяването на линии и бръчки. Посреством хиалуроновите филъри се постига временно възстановяване на загубената хиалуронова киселина в кожата. Инжектирана непосредствено под повърхността на кожата се постига заглаждане на нежеланите линии и бръчки.

Хиалуроновата киселина се прилага в разновидности, съдържащи различни по големина колоидни частици, които се използват и комбинират според дълбочината на бръчката. Колкото по-дълбоки са бръчките, толкова по-големи колоидни частици трябва да съдържа хиалуроновата киселина, с която се пълнят 500 000 колоидни частици/мл до 1000 колоидни частици/мл), и от толкова време се нуждае тялото за разграждането на самата киселина.
Методът се използва успешно и за попълване на устни.

 
*Виж видео - филър назолабиални бръчки
 
 Преимущества:
 - Заглажда ефективно бръчките около очите и устните, както и среднодълбоките бръчки на челото (например гневната бръчка между веждите), назолабиалните бръчки, тези в ъгълчетата на бузите;
 - Придава желания контур и обем на устните като ги прави особено привлекателни;
 - Възвръща самочувствието Ви.

Теоретичната опасност от алергии е минимална. Третираните участъци могат да се зачервят и леко да се подуят след инжектирането, което бързо отминава.

Процедурата:
В зависимост от дълбочината на бръчката са нужни от от една до две процедури. Лифтинг-ефектът трае няколко месеца. Но около устните процедурата е желателно да се повтори след 6-я месец, защото пълнителят там се разгражда много по-бързо заради бързото движение на самите устни.

Рестилайн е инжекционен препарат от най-ново поколение, разработен на основата на хиалуроновата киселина. Молекулите на тази киселина имат уникалното свойство да задържат водата в клетките. Една молекула хиалуронова киселина е способна да задържи повече от 1000 молекули вода, в резултат на което се поддържа оптимален баланс на влагата в кожата и заедно с това се повишава нейната еластичност. Хиалуроновата киселина има неживотински произход, затова провеждането на кожен тест не е необходимо. Самата тя се съдържа в клетките на всички живи организми. Натуралното съдържание на препарата обезпечава и гарантира неговата безопасност и ефективност.

Препаратът се въвежда с тънка игла в средните слоеве на кожата. Благодарение на основната си съставка /хиалуроновата киселина/ , той изпълва клетките на кожата с естествен „пълнеж” като осигурява постоянно поддържане на влагата. По този начин придава желания обем и гладкост и оформя контура на местата, където се наблюдават козметични деформации. Препаратът не само заличава неприятните бръчки, но и предотвратява образуването на такива, благодарение на стимулиращия ефект пти производството на нови колагенови фибри. В резултат на уникалното му действие кожата възвръща своята еластичност и сияйност, бръчките видимо се изглаждат, а лицето запазва красивия си вид.

Приложение и преимущества:

Препаратът се използва успешно както при изглаждане на бръчки и заличаване на белезите от стареене на кожата, така и за попълване на устни и формиране на желания контур.
 - Рестилайн е натурален продукт, несъдържащ токсични или животински компоненти;
 - Не се наблюдават алергични реакции;
 - Няма опасност от предаване на вируси и бактерии;
 - Гарантира отлични резултати в дълготраен срок.

Противопоказания:

Процедурата е противопоказна при:
 - Повишена чувствителност към хиалуроновата киселина;
 - Автоимунни заболявания;
 - Бременност;
 - Поставянето му да се избягва след лазерни терапии, дълбокопочистващ химически пилинг , дермабразио и в случаите на остри възпалителни инфекции.


Процедурата трае около 30 мин. и осигурява желания отличен резултат за период за няколко месеца.

Цени:
Попълване на назолабиални бръчки  450 лв. ( 1 ампула)
Увеличаване на устни   460 лв.
Попълване на скули   600 лв.