SHE Beauty Culture SHE Beauty Culture

Ултразвуков пилинг лице

Изключителен ефект за здрава, свежа и красива кожа!

С Ултразвуковия фриматор могат да се третират акне, черни точки и пъпки, бръчки, петна и други дефекти по кожата на лицето. Поддържа кожата здрава и чиста. Процедурата е изключително ефективна и подходяща, както за лечение на изброените кожни проблеми, така и като превенция и профилактична поддръжка на здрава и красива кожа на лицето.

Процедурата с този уред подпомага дълбокото проникване на водоразтворими продукти - ампули и извличане на замърсяванията и токсините на кожата. Ампулите, които могат да бъдат поставени са хиалуронова киселина, витамини, лифт ампули, дълбоко почистващи ампули и стягащи ампули.

Ултразвуковите вълни от уреда  произвеждат микро-масаж и по този начин се подобрява кръвната и лифната циркулация, както и метаболизма и регенерацията на клетките.

Ултразвуковият пилинг подпомага дълбокото почиставне на кожата и поддържа кожата влажна по време на процедурата. Благодарение на високочестотните вибрации кожата е полирана и освежена, порите са почистени без болка и мъртвите клетки са отстранени. Високочестотните трептения активират кожата и я затоплят в дълбочина. Това спомага за изглаждане на бръчките. Предизвиква се ревитализация на кръвта и лимфата и изхвърляне на мъртвите образувания и черните точки. От друга страна се подпомага и по-дълбокото и по-пълно абсорбиране на продуктите. Импулсната модулация се прилага при лечение на възпалителни процеси и на капилярни съдове.
Процедурата не се влияе от слънце, както и от метеорологичните условия. Подходяща е за всеки тип кожа и за всяка възраст. Постига се ефект дори само при една процедура. Може да се прилага самостоятелно или в комбинация с почистване на лице, масаж на лице и др.


Противопоказания:

- при сърдечни заболявания
- при инфекциозни заболявания
- при пациентни с метали в тялото


Продължителност: 30 мин. /опция за по-голяма продължителност на процедурата при по-мазна и проблемна кожа/

Цена: 25 лв.