SHE Beauty Culture SHE Beauty Culture

Микродермоабразио

Представяме Ви апаратът за Микродермообразио – SILKDERMIC -  за прогресивен, неагресивен  микроконтролиран механичен пилинг на кожата. 
Eксфолира постепенно епидермалните клетки и така третира широк кръг кожни дефекти с отлични резултати, които могат да се видят още след първата процедура.

Микродермоабразио е единствената съвременна система за излющване на епидермалните клетки, която е  клинично тествана и с доказано действие.

Фирмата производител има патент за накрайника, който осъществява спираловиден турболентен поток на кристалите и  осигурява нежно изстъргване на епидермалните слоеве, без да наранява и надрасква кожата и равномерно отстранване на кожните слоеве с минимално зачервяване. Препоръчителна е серия от 6 до 10 процедури / по 1 път седмично/ за постигане на максимално добър резултат. Това се отнася за третирането на стрии, белези от операции, отпусната кожа, белези от акне.

Микродермоабразиото въздейства по два начина:

КОРЕКЦИЯ - поток от инертни абразивни кристали, обстрелва и отстранява повърхностния епидермален слой и разкрива по-нежна и по-свежа кожа.

СТИМУЛАЦИЯ - вакуумът всмуква отделената мъртва кожа заедно с употребените кристали, освен това стимулира микроциркулацията, повишава притока на кръв и съответно снабдяването с веществата, необходими за регенерацията на кожата. Така стимулира образуването на нов колаген и еластин и подобрява кожната текстура и еластичност.

Микродермоабразио е единствената съвременна система за излющване на епидермалните клетки, която е  клинично тествана и с доказано действие. Това е комплексна система, включваща в себе си професионален метод, професионален уред и научно разработени продукти с допълващо се действие за подновяване и обновяване на клетките, както и възстановяване естествената защита на кожата. Терапията е изключително ефективна за изглаждане на неравности по кожата, заличаване на бръчки и пигментни петна. Резултатът е гладка и еластична, здрава, млада и блестяща кожа.

Апаратът е подходящ за всички типове кожа и  части от тялото, целогодишно - без болка, без излющване, без нарушаване на нормалния ритъм на живот.

 Прилага се при:
-    Неравна, грапава и мазна кожа;
-    Фини бръчици около очите и устата;
-    Белези от акне;
-    Хиперпигментаци;
-    Стрии;
-    Белези  от операции;
-    Забавя стареенето на кожата.

Цена на 1 процедура: 50 лв/ 40 мин.
Пакет от 10 процедури:  400 лв