SHE Beauty Culture SHE Beauty Culture

Orofluido Amazonia

01.11.2017

Orofluido се докосва до Дъждовните гори, за да пресъздаде тайната им в новия разкрасяващ ритуал Amazoniaтм, който дава на косата изключително лесно стилизиране, блясък, еластичност, жизненост и много енергия. Линията съдържа леки продукти, специално създадени, за да върнат силата, здравината и жизнеността на крехката, слаба и увредена коса. Формулирани с кератин и есенциални масла, продуктите ще оставят косата ви пълна с енергия и опияняващо ухание на екзотични плодове с нотки на сочни, зелени листа и топла чувствена основа, пренасяща сетивата ви в дълбините на мистериозната Амазония.

1. 
Orofluido Amazonia Reconstruction Oil Step 1
 

Възтановяващо масло за изтощена коса. Три органични естествени масла от Муру Муру, Саша Инчи, Акай Бери. Възтановяват в дълбочина .
Употреба: За професионална употреба. Стъпка 1 от възтановяваща терапия. Нанася се на влажна коса, масажира се скалпа и се изплаква. Използва се само със стъпка 2 и стъпка 3.

 

Производител: Beautyge, S.L. WTC Барселона, Испания. 

 

2. Orofluido Amazonia Oil Rinse Step 2

 

Отмиващо масло Стъпка 2 от терапията за дълбоко възтановяване на изтощена коса. Съдържа натурални масла от Муру Муру, Саша Инчи, Акай Бери. 
Употреба: Само за професионална употреба. Използва се със стъпка 1 и стъпка 3. Нанася се на влажна коса след стъпка 1. Масажира се, разресва се старателно и се отмива.
Производител: Beautyge S.L WTC Барселона, Испания.

 

 

3. Orofluido Amazonia Mask Step 3

 

Маска за интензивно възтановяване на изтощена коса. Съдържа натурални масла от Муру Муру, Саша Инчи, Акай Бери.

Употреба: Стъпка 3 от терапия за възтановяване на силно изтощена коса. Само за професионална употреба. Нанася се на влажна коса, масажира се и се оставя да престои за 3 до 5 минути, след което се отмива.
Производител: Beautyge S.L WTC Барселона, Испания.