SHE Beauty Culture SHE Beauty Culture

Fanola – Италианската марка бои

26.07.2017

Италианската марка бои Фанола – отлично покритие на бели коси, неустоими цветове и високо качество! Професионални терапии за възстановяване на третираните коси. Разнообразни продукти за домашна грижа.

Fanola Продукти:
Амонячна серия боя за коса FANOLA
Кератинова боя за коса ( Без амоняк ) ORO Therapy
Разнообразни терапии за третирани коси
Серии продукти за домашна грижа
Стилизиращи продукти

 

Продуктите на FANOLA – натурални и с високо качество, резултат на многогодишни изследвания, обгрижват всеки тип коса, предоставяйки възможността за избор на терапии със сто процентов резултат, независимо дали се касае за цвят, възстановяващи процедури с ботокс,класическа или спрей маска,лосиони, течни кристали. За FANOLA е без значение дали косата е третирана, изтощена, бяла.

 

Обогатените формули на продуктите FANOLA запазват интензитета на цвета, блясъка и виталността  на косата и предпазват от UV лъчи. FANOLA предлага и продукти за ежедневна употреба, чрез които деликатно и с грижа се възстановява жизнеността на косъма и естествената му хидратация. След прилагане продуктите на FANOLA, разработени и диференцирани според съответните нужди, всеки тип коса – права или къдрава, тънка, без тонус и обем, суха  изтощена, боядисвана и третирана, оживява, възстановява своето  PH, хидратация и обем. FANOLA прие предизвикателството на омазнените коси, трудно лечимият пърхот и дори косопад и създаде продукти и линии за терапия които решиха по удивителен начин тези дългогодишни проблеми. Продуктите на FANOLA лекуват, обгрижват, възстановяват с отговорността да разрешат всеки проблем и доставят радост.

 

Кератинова боя за коса ( Без амоняк ) ORO Therapy

 

Безамонячната система за оцветяване на Fanola е разработена, за да се съчетаят трите основни резултати за перфектно боядисване на косата:

  • Максимално покритие на побеляла коса
  • Несравнима гладкост и блясък
  • Перфектна защита на косата

Функции:

- максимално покритие на сивите коси

- брилянтни цветове 

- увеличаване на съдържанието на пигменти за по-трайни цветове 

- прави косата копринено мека и хидратирана 

- висока защита и преструктуриране на косата 

- може да се използва и за чувствителна кожа 

- деликатна кремообразна текстура за перфектно смесване и по-лесно прилагане 

 

- деликатен, ориенталски аромат