SHE Beauty Culture SHE Beauty Culture

Eugène Perma Paris

20.04.2019

CARMEN – Еталон в боята за коса за поколения фризьори  от EUGENE PERMA – френския експерт в косата от 1918 г.

CARMEN, ПЪРВАТА БОЯ ЗА КОСА, КОЯ ТО ПОВИШАВА ОТРАЖЕНИЯТА И БЛЯСЪКА БЛАГОДАРЕНИЕ НА СИСТЕМАТА REFLECT MAGNETIQ.
Създаването на забележителен цвят е начин да създадете своя индивидуалност .В днешно време целта на боята за коса не е просто да прикрие белите коси,а е моден аксесоар, който е част от идентичността на всяка жена.

EUGENE PERMA се специализира в две сфери: боядисване и грижа за косата. 
Eugene Perma Professionnel преоткрива CARMEN – Науката за абсолютния цвят. CARMEN, експертно овладявя науката за перфектния цвят и безкрайните му възможности. Вдъхновена от разсейването на светлината, CARMEN включва 3 допълващи се науки:

-науката за светлината
-​​науката за косата
-науката за цвета

Те се се обединяват, за да предложат перфектно контролиран цвят за косата. Тази тройна комбинация удовлетворява ключовите изисквания на колористите:
• Пълно покритие на бели коси
• Сияен, блестящ цвят с дълготрайна интензивност
• Жизнени и подсилени отблясъци
• Дълготраен цвят
• Несравнима мекота
EUGENE PERMA Professionnel подобрява вече известните качества на CARMEN, за да предложи на своите клиенти още по-голямо превъзходство в цвета. 
С над един век опит в експертната грижа за цвета на косата, лабораториите на EUGENE PERMA са постигнали усилване на отраженията и блясъка в новата формула на състава на CARMEN. За да го постигнат, те се фокусират върху науката за светлината и как се придава цветът и блясъкът на косата.
Системата REFLECT MAGNETIQ се привлича от кератиновата фибра и се свързва с нея като магнит, образувайки щит, който отразява светлината и подсилва цвета и блясъка. Крем – боята на растителна основа, обогатена с липидни съединения, разпределя равномерно колорантите на CARMEN до сърцевината на фибрата на косъма, като същевременно съхранява хидролипидния й филм. Системата REFLECT MAGNETIQ формира отразяваща обвивка, която значително подсилва тона и подобрява блясъка. 
„ПЕРФЕКТЕН ЗАВЪРШЕК“ системата REFLECT MAGNETIQ подобрява и подсилва състоянието на косата като й осигурява 3 /три/пъти повече мекота, 70% по-добро разресване.
НОВ АРОМАТ ! CARMEN – ПРЕОТКРИВА СЕБЕ СИ! Сладкият мирис на праскови се усеща по време на приготвянето, като е последван от деликатен аромат на бели цветя по време на нанасянето, който се съчетава с елегантни нотки мускус, по време на фазата на действие на боята. 

кармен
REFLECT MAGNETIQ SYSTEM.
 
ИНОВАЦИЯТА!

REFLECT MAGNETIQ SYSTEM е иновативна комбинация от две специфични амониеви съединения с антиоксидантен агент, които видимо повишават свойствата на CARMEN да оцветява и подсилва светлината.
Системата REFLECT MAGNETIQ се привлича от кератиновата фибра и се свързва с нея като магнит, образувайки щит, който отразява светлината и подсилва цвета и блясъка.Visuel-Croquis Reflect 5 FR