SHE Beauty Culture SHE Beauty Culture

Терапия за тяло "Кадифена кожа"

28.05.2019

Кожата ни се нуждае от грижи,без значение от сезона!
Вредните фактори като стреса,забързания начин на живот и честото подлагане на UV лъчи,водят до повяхнала и дехидратирана кожа.

Терапията "Кадифена кожа" с ексфолиант и крем масло от захарна тръстика и ванилия,се грижи за вас,като кожата ви е видимо гладка и хидратирана,придобива сияен блясък и мекота,а тена подобрен.

Насладете се на релаксиращата терапия,докато кожата ви регенерира!

Какво включва терапията - стъпки:

1.Ексфолиране на кожата с пилинг
Премахването на горния слой мъртви кожни клетки е процедура позната още от Древността.Чрез изтъркването на кожата се спомага за естествената и регенерация,подобряване на тена,подпомага се доставката на ценни вещества до клетките.Освежава'ите кристали на захарната тръстика и ванилия действат антиоксидантно на кожата,като я омекотяват и нежно ексфолират.

Ексфолиантът за тяло интензивно почиства и възобновява повърхностния слой на кожата,благодарение на ексфолиращия ефект на кафявата захар.Човешката кожа се обновява непрекъснато.Образуват се нови клетки,които изтласкват към повърхността на кожата вече мъртвите клетки.Част от мъртвите клетки се отмиват,но част от тях остават на повърхността и води до запушване на пори,възникване на неравности и влошаване на тена.
Ексфолиантът засилва кръвообръщението,дълбоко почиства,има регенериращ ефект.