SHE Beauty Culture SHE Beauty Culture

За нас

SHE Beauty Culture e Център за естетична медицина, козметика и физиотерапия.

She Beauty Culture може да бъде съюзник на всеки, който е решил да се променя и да съхрани КРАСОТАТА.

 

За разлика от повечето центрове, които разполагат само с част от процедурите, насочени към съхранение и изразяване на красотата, SHE Beauty Culture предлага пълен набор от услуги, съчетани с най-модерната техника за Вашето самочувствие и тонус. Това разнообразие дава възможност на професионалистите от центъра да използват най-точно всяка процедура за конкретен проблем. Така резултатите са повече от гарантирани. Модерните технологии  обещават за Вас приятни и безболезнени процедури, които ще ви донесат чувство на спокойствие, но и прилив на жизнени сили. Допълнителен ефект е поддръжката на здравословен начин на живот с терапии, насочени към пълно възстановяване от травми или други медицински проблеми.

 

SHE Beauty Culture е козметичен салон, разположен в центъра на гр. Варна на площ от 160 кв.м., разполага  с медицинска и козметична апаратура, предлагаща широка гама от процедури за нехирургични корекции на лице и тяло, почистване на лице, лифтинг на лице, стягане на тялото, антицелулитни процедури, вега тест. За клиентите ни е на разположение и приятна лятна градина. Допълнителни услуги, които можем да ви предложим са масажи, кола маска, професионален грим и фризьорски услуги и маникьор. Целта е престоят при нас да Ви донесе усещане за подмладяване и релакс, както и весели моменти.

 

Eкипът на центъра за красота SHE Beauty Culture, се състои от професионалисти, доказали себе си в областта, в която работят, специализирали в най-добрите центрове в Европа. Те продължават да поддържат своята квалификация на световно ниво, което гарантира най-качествените услуги за клиентите ни.

 

И още: професионални съвети, информация за топ терапии и услуги, промоции на нови продукти, както и грижи за самочувствието. Всичко това – насочено към поддръжка на Вашата красота от SHE Beauty Culture!

 

Станете част от нашия свят, изпълнен с КРАСОТА.